Returfil

VÅRT ARBETE - UNIK BEHANDLING


Återvinning och återanvändning av järn och stål - din bästa investering och åtgärd för framtiden & miljön!

Stål har den utmärkta egenskapen att det kan återvinnas ett oändligt antal gånger utan att man behöver göra avkall på kvaliteten. Järnatomerna är eviga och genom att smälta om skrot kan man enkelt få dem att inordna sig i en ny ordning för att bilda nya stål med nya egenskaper.


SE NEDAN FÖRE OCH EFTER VÅR BEHANDLING - VI VÄSSAR FILARNA PÅ KEMISKT SÄTT - RESULTATET ÄR FANTASTISKT BRA - OCH KÄNSLAN ÄR ÄNNU BÄTTRE - ALDRIG MER EN SLÖ FIL!

FRÅN ENDAST 40 kr per fil

BLIR VASS SOM NY - TID ÄR PENGAR!

Du måste fila dubbelt så mycket för samma resultat, redan när filen är LITE slö inte blanksliten.

VÅR UNIKA BEHANDLING - vanliga frågor;


Vilka typer av filar behandlar ni?

Exempel på olika filtyper; flack, halvrund, fågeltunga, kniv, flack/spets, trekant, fyrkant, oval, rund, barett, flack/spets med rundakanter och flack med runda kanter, ansatsfilar m.fl. 

Mer om metallfilar

Är Du osäker fråga/mail oss, beskriv filen, storlek, skicka gärna med en bild - info@returfil.se 


Är det bara dyra filar som är värda att behandla?

Nej absolut inte! Detta är tyvärr en vanlig missuppfattning. Trivs man med sina filar bör de behandlas. Billigare filar har ofta ett bra stål. Att de är billiga beror istället på att man sparat in pengar på själv huggningen när de var nya. Varje fil är unik men behandlas på samma sätt (även olika fabrikat och modell). När vi behandlar en billig fil får du den i retur i bättre skick än den var som ny. Och känslan ljuger inte - oslagbart! Jobbet blir bättre, enklare och roligare - vi kan garantera det! Att spara pengar, tid och miljö - testa!


Det är viktigt att varje enskild filtyp baserat på storlek och huggning får exakt rätt behandling för att uppnå maximal skärpa och kunna genomgå maximalt antal behandlingar "vässningar", 4-6 gånger, ofta ännu fler gång, i en del fall upp till 10 gånger, beroende på kvalitet och typ kan man återanvända en fil vilket spar mycket pengar, istället för att köpa ny så fort att filen blir slö.


Jag blev inte nöjd med behandligen!

Om du inte blir nöjd med vår behandling så ska du höra av dig, då tar vi in filen, dokumenterar klagomålet, kontrollerar och dokumenterar processen och därefter behandlar vi om filen så att du ska bli nöjd, garanterat!  Vi erbjuder nöjd-kund-garanti och därigenom helt gratis behandlng tills du blir nöjd! Du måste då höra av dig inom 7 dagar och innan du börjat använda filen/filarna. Filar som bär tydliga märken av de har skärpts eller använts flitigt innefattas ej av denna garanti. Garantin bygger på att du undersöker dina filar så snart du får dem i retur och därefter hör av dig innan du börjar använda dem så att vi får möjlighet att kontrollera dem direkt.


Hur ska man veta när det är dags att skicka filen in igen?

Om filen inte biter som om den vore ny ska den vässas. Tar man det som vana så blir arbetet roligare, enklare och resultatet bättre - man spar även tid och pengar. Det vanligaste misstag kunden gör är att de väntar för länge man tror att filen är bättre och vassare än den är.Rekommenderad minsta beställning är

10 stycken filar per order, valfritt!


Har Du flera filar av olika typer och storlekar så löser vi det!


Önskar Du regelbunden vässning av ett visst antal varje vecka eller månad så löser vi det! 

ALLTID VASSA FILAR


Spara pengar, tid och miljö samt få roligare på jobbet med bra verktyg!

PROVA ETT ABONNEMANG SOM PASSAR JUST ER VERKSAMHET, ENKELT OCH BEKVÄMT!


PROVA UTAN BINDNINGSTID 30 DAGAR

 
 
 
 

ALLTID VASSA FILAR - ROLIGARE, ENKLARE OCH BÄTTRE ARBETE! NÖJD-KUND-GARANTI!